Magazin > VIP
84 ogledov

Luka že ima svojo gostilno

Gostilna išče šefa POP-TV-2
Tekmovalec resničnostnega šova Gostilna išče šefa Luka Radovanovič, ki je bil tudi član Andrejeve ekipe, že ima svojo gostilno.

Po zaprtju Gostilne pri šefu se je očitno najbolje znašel Luka Radovanovič, ki že vodi svojo gostilno. V najem je namreč vzel gostilno Lovec v Vojniku, pri čemer so mu finančno pomagali tudi starši, piše revija Nova.

Luka se novega izziva zelo veseli in je prepričan o svojem uspehu. "Nimam visoke najemnine, lastnik je zelo razumevajoč, delal pa bom tudi brez tujega vpliva, kar je dobro zame," je za omenjeno revijo povedal komaj 24-letni kuharski mojster.

Komentarjev 3
  • allstarr111 08:52 10.julij 2013.

    Valjda, občutno premlad, oz. vsi "mojstri" pri nas niso za enaga pravega. Recimo kuharski mojster mora imet za seboj vsaj 20 letno samostojno prakso, ne pa da en bebo ki ne ve nit kaj je einpren in se je pol ...prikaži večl leta prekladal po kuhuinji ratat kuharski mojster :) Če je tok hud in dober, nej gre v Francijo za kuharsekega mojstra, dvomim da bi mu pustili več kot da je mojster kuharske metle :)

  • maboze1x 11:33 09.julij 2013.

    "24-letni kuharski mojster"A.F.; Upam, da si med prijatelji in v javnosti ne delaš blamaže s takimi izjavami. :)

  • zic 09:43 09.julij 2013.

    kdor želi delat je dela na pretek, samo malo se je treba obrnit in za ta čas tudi kdaj zakaj poprijeti, ki ni ravno primerno višji izobrazbi ampak delo se dobi!!! Če bi vsak tako razmišljal, bi se hitro skopali ...prikaži več iz krize, tako je pa fino doma čičkat pa molzt stare starše al pa socialna rules!!?? groza