Magazin > VIP
43 ogledov

Macaulay Culkin ima le še pol leta življenja?

Macaulay Culkin FameFlynet
Ameriški tabloid vztraja pri svojih trditvah, da nekdanja otroška zvezda Macaulay Culkin zaradi odvisnosti od heroina tone v pogubo.

Zatem ko je tiskovna predstavnica otroške zvezde filmov Sam doma, Macaulaya Culkina Michelle Bega zanikala navedbe ameriškega tabloida National Enquirer, da je nekdanji igralec odvisen od heroina in protibolečinskih tablet ter da mu ostaja le še šest mesecev življenja, in govorice označila za izmišljene ter žaljive, medij še vedno vztraja pri svojih trditvah.

Tako so sedaj na svoji strani celo pozvali igralca, naj gre na krvne preiskave, ki bodo dokazale njegovo resnično stanje. "National Enquirer upa, da bo naslovna vest naše zadnje številke delovala nanj kot nujno potrebno prebujenje,“ so zapisali ter Culkina, ki naj bi se začel predajati opojnim substancam pred letom in pol po koncu dolgoletne zveze z igralko Milo Kunis, še prosili, naj si poišče pomoč, preden ga zadene podobna tragična usoda kot številne druge hollywoodske zvezdnike. "Culkinu svetujemo, naj si poišče strokovno pomoč, da bi se izognil tragični usodi mnogih drugih zvezdnikov, vključno z Whitney Houston, ki je umrla v začetku letošnjega leta,“ so še zapisali v svoji izjavi, pri čemer so se nanašali tudi na Culkinovo prijateljico Elijah Rosello, ki je umrla zaradi prevelikega odmerka marca letos pri starosti 24 let in s katero naj bi se po pričanju njene družine skupaj drogirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.