Magazin > VIP
4 ogledov

Macaulay Culkin oče Jackovega sina?

Žurnal24 main
Namigovanja o očetovstvu Jackovih otrok se še vedno niso polegla. Tokratna vest prihaja iz Londona, kjer so zapisali, da je biološki oče Michaelovega najmlajšega sina igralec Macaulay Culkin.

Nekdanji zvezdnik, ki je zaslovel s filmom Sam doma, naj bi bil oče sedemletnega Blanketa Jacksona, ki je najmlajši izmed Michaelovih otrok. Blanketa naj bi rodila nadomestna mati, spermo pa naj bi daroval prav Macaulay, ki je v zgodnjih 90. letih postal tesen prijatelj kralja popa.

Njuno prijateljstvo se je skozi leta le še stopnjevalo – 29-letni igralec je Michaelu stal ob strani v najhujših časih, med drugim tudi leta 2005, ko so ga po krivem obtožili pedofilije. Macaulay je na sojenju pričal v Jacksonovo korist.

Blanket Jackson © AFP

 
Resnični biološki oče ali vnovič le govorice?
Ravno zaradi njunega odnosa pa viri blizu Jacksonove družine trdijo, da so navedbe o očetovstvu resnične. "To niso le govorice. Michael si je vedno želel, da bi bil Macaulay njegov sin, zato je želel, da prav on postane biološki oče njegovega otroka."

Po smrti kralja popa se je javilo že malo morje "bioloških očetov", izmed katerih vsak pripoveduje svojo zgodbo. A bližnji Michaelovi prijatelji so mnenja, da je ravno ta najbolj verjetna. "Macaulay je bil Michaelov zaveznik, zato je povsem verjetno, da je ravno on Blanketov oče."

Macaulay, ki je sicer boter starejšima otrokoma, je medijem povedal, da ne bo komentiral tovrstnih novic iz spoštovanja do svojega pokojnega prijatelja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.