Magazin > VIP
36 ogledov

Macaulay izbral svoj bend namesto očeta

Macaulay Culkin FameFlynet
Oče otroškega zvezdnika Macaulayja Culkina se trenutno bori za življenje, njegov sin pa ga ignorira. Namesto, da bi mu v bolnišnici stal ob strani, se posveča svojemu bendu.

Kit Culkin je v začetku tedna utrpel hudo kap, zaradi česar se še zdaj bori za življenje. Le nekaj dni pred tem pa je hotel spet stopiti v stik s svojim odtujenim sinom, igralcem Macaulayjem Culkinom, a zaman. Zvezdnik očeta še kar ni obiskal in očitno bo pri tem tudi ostalo.

Macaulay se namreč raje zabava s prijatelji in nastopa s svojim bendom Pizza Underground, medtem ko njegov oče leži v bolnišnici. Predstavniki 33-letnega igralca pravijo, da ima Macaulay do konca marca povsem zaseden urnik, saj s svojo skupino veliko nastopa, a njegovi sorodniki upajo, da si bo vseeno vzel čas in obiskal očeta, preden bo prepozno.

Skregana že dolga leta

Vir je za spletno stran TMZ povedal, da sta se Macaulay in Kit odtujila že v 90. letih, ko sta se njegova starša na sodišču bojevala za njegovo premoženje, ki ga je zaslužil s filmoma Sam doma in Sam doma 2. A Kit, ki je bil nekoč Macaulayjev menedžer, se že nekaj let neuspešno trudi izboljšati odnos s sinom in je sorodnikom naročil, naj mu predajo njegove kontaktne podatke. Neimenovani vir je že pred časom razkril, da je Kit izgubil že skoraj vse motorične sposobnosti in da njegovo zdravstveno ni dobro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.