Magazin > VIP
65 ogledov

Macho Man: postaran in poročen

Randy Savage s svojo novo ženo Lynn. (Foto: Wikimedia)
Žurnal24 main
Nekdanji zvezdnik wrestlinga in igralec Macho Man Randy Savage se je ponovno poročil, tokrat ne v soju žarometov.

Novica o ponovni poroki nekdanjega prvaka wrestlinga Randyja Savagea je bila pred dnevi med najbolj iskanimi novicami na spletu, poroča iskalnik Google. Danes 57-letni Randy je javnost šokiral tudi s svojim postaranim in umirjenim videzom - nekoč barviti Macho Man je te dni bolj podoben Božičku v črnem. Medijem se je nazadnje pokazal leta 2004, njegov zadnji večji uspeh pred kamerami je bil, ko je kot Bonesaw McGraw nastopil v filmu Spider-Man (2002). Pred dvema letoma je sicer v Disneyjevem Boltu posodil glas enemu od risanih junakov.

Nedavno mu je umrl oče
Randy Savage se je rodil kot Randy Poffo. Tako njegov oče (Angelo), kot tudi njegov brat (Lanny), sta bila oba wrestlerja. Oče Angelo, ki je nekaj časa držal tudi svetovni rekord za največ trebušnjakov, je umrl pred dobrima dvema mesecema. Z bratom Lannyjem, ki se je boril kot The Genious, pa smo na našem portalu zaradi pompa okoli filma Rokoborec pred slabim letom naredili tudi intervju.

Tragična smrt prve žene
Savage se je prvič poročil leta 1984 in sicer z Elizabeth Hulette, kasneje bolj

znano kot Miss Elizabeth, ki je v športnem spektaklu nekaj časa igrala tudi njegovo menedžerko. Poroko sta pred kamerami ponovno zaigrala leta 1991. Elizabeth je veljala za prvo damo wrestlinga. Leta 1992 sta se ločila, ona pa se je proti koncu devetdesetih preselila k še enemu rokoborcu - Lexu Lugerju. Na njegovem domu je leta 2003 tragično umrla zaradi prevelike doze drog in alkohola.

Dolgoletni nasprotnik Hulka Hogana
Novico o tem, da se namerava Macho Man ponovno poročiti je na radijski oddaji Howarda Sterna sprožil njegov dolgoletni prijatelj in nasprotnik Hulk Hogan. Hogan in Savage sta si bila v osemdesetih in devetdesetih največja konkurenta, njun vihrav odnos pa presega sicer zrežirane boje v ringu. Savage je na svojem rap albumu, ki ga je izdal leta 2003, Hoganu posvetil celo pesem (Be A Man), kjer ga poziva, naj pred njim neha bežati.

Savage je bil velika zvezda v osemdesetih in devetdesetih letih tudi zunaj wrestlerskega ringa, saj je gostoval v številnih televizijskih šovih. Gostili so ga Arsenio Hall, Ricky Lake, Regis & Kathie Lee in mnogi drugi. Dolga leta je nastopal tudi v televizijskih oglasih za Slim Jim, njegova značilna fraza pa je raskavi "Ooh Yeah!".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.