Magazin > VIP
31 ogledov

Madeleine našla novo ljubezen

Bo tokrat lepa princesa imela več sreče? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Švedska princesa Madeleine naj bi vnovič našla ljubezen, in sicer v 36-letnem ameriškem milijonarju Chrisu O'Neillu.

Najmlajša hčerka švedskega kralja Carla Gustava in kraljice Silvie princesa Madeleine naj bi se v New Yorku vnovič zaljubila. Trenutno se dobiva z ameriškim finančnikom Chrisom O'Neillom.

"Vedno je vesela, ko je z njim," je povedal vir. Poleg tega je neki drugi vir potrdil njuno ljubezensko zvezo. O njunem odnosu pa priča tudi posnetek parčka v čolnarni v Central Parku, ki ga je posnel španski turist in prikazuje princeso v belem krznu, kako strastno gladi njegovo roko. Video je na Švedskem postal prava internetna senzacija.

Chris, ki je finančni svetovalec za premožne stranke, je sin Eve O'Neill, ki so jo nekoč povezovali z britanskim princem Charlesom.

Lepa Madeleine je lani odpovedala poroko, potem ko je odkrila, da ji je bil njen zaročenec Jonas Bergstrom, s katerim sta bila skupaj sedem let, nezvest in odšla v New York. Na Švedsko se je vrnila le za poroko svoje sestre, princese Victorie, z osebnim trenerjem Danielom Westlingom lani.

Madeleine so sicer od njenega razhoda z zaročencem povezovali že z bivšim fantom Paris Hilton, grškim playboyem Stavrosom Niarchosom, švedskim vratarjem Rangersov Henrikom Lundqvistom in manekenom Marcusom Schenkenbergom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.