Magazin > VIP
24 ogledov

Madonna bo znova posvojila

Madonna s svojim posvojencem Davidom. Žurnal24 main
Pop zvezdnica naj bi se že zavzela za novo posvojitev in se znova spopada z birokracijo, ki ji bo omogočila drugo posvojitev otroka iz Malavija.
Madonna je lani posvojila 18-mesečnega dečka Davida Bando. Posvojitev je dvignila veliko prahu, tudi zato, ker so v Malaviju zakoni glede posvojitve zelo neurejeni. Nevladne organizacije so se oglasile, ker se je Madonna zaradi slave izognila zakonu, po katerem mora vsak posvojitelj v Malaviju preživeti najmanj 18 mesecev. Po končanem postopku je bila Madonna presrečna in je dejala, da je David najljubkejši dojenček vseh časov. Zdaj bi rada poskrbela, da bo imel David bratca ali sestrico iz Malavija.

Deklica, ki je ni pozabila
Vse glasnejše so govorice, da Madonna že ve, katero deklico bo posvojila. Prav to deklico naj bi si izbrala že ob svojem zadnjem obisku te vzhodnoafriške države, ko sta bila z Guyem Ritchiejem še poročena. Madonna je za medije sporočila: "O tem sem zgolj razmišljala, toda postopek bom nadaljevala samo, če mi bodo prebivalci in vlada Malavija naklonjeni." Zvezdnica je v Malaviju odprla dobrodelno ustanovo Raising Malawi, ki pomaga sirotam in socialno ogroženim otrokom. Njen center v vasi Mphandula, ki je od prestolnice Lilongwe oddaljena 50 kilometrov, skrbi za približno osem tisoč sirot.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.