Magazin > VIP
19 ogledov

Madonna dobila prepoved vstopa v kino

Madonna FameFlynet
Pop kraljica Madonna zaradi neprimernega vedenja ni več dobrodošla v kinematografih Alamo Drafthouse.

Pred nekaj dnevi si je Madonna v sklopu newyorškega filmskega festivala v kinematografih Alamo Drafthouse ogledala film 12 Years A Slave, a predstava se ni odvijala mirno. Ker je pop kraljica ves čas tipkala po telefonu in motila preostale gledalce, jo je nekdo opozoril na to in jo prosil, naj neha, a zvezdnica se je na to odzvala z odrezavimi besedami: "Gre se za posel." Omenjeni kinematografi so sicer znani po svoji strogi politiki miru in lepega vedenja med kinopredstavami.

Ustanovitelj in direktor kinematografov Tim League je dan po dogodku na svojem Twitterju zapisal: "Dokler se ne bo opravičila vsem kinonavdušencem, za Madonno velja prepoved vstopa v naše kinematografe." Pozneje je svojim sledilcem povedal, da se je le šalil, vendar pa si je čez nekaj časa očitno spet premislil in sporočil, da prepoved vseeno velja. "Ja, resno mislim. Vendar pa mislim, da ta prepoved ne bo ravno vplivala na njeno življenje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.