Magazin > VIP
25 ogledov

"Madonna je videti kot sejemska striptizeta"

Madonna FameFlynet
Sir Elton John se je spet spravil nad kraljico popa.

Sir Elton John in Madonna sta, kot je znano, že dolgo sprta, zdaj pa se je britanski pevec spet spravil nanjo. Kot je povedal v nekem televizijskem šovu, ga zelo moti nenehno pljuvanje kraljice popa po Lady Gagi, s katero sta zelo dobra prijatelja. Gaga je bila tudi krstna botra njegovemu sinu Zacharyju.

Pevec je namreč prepričan, da Madonna nima kaj kritizirati drugih glasbenikov, glede na to, da je njene pevske kariere po njegovem mnenju konec, njena zadnja turneja pa je bila popoln polom. "Če bi imela Madonna le trohico zdravega razuma, bi se izogibala dance pesmim in bila še naprej odlična pop izvajalka, kar ji gre sijajno od rok. Vendar ne, ona se mora dokazovati. Videti je kot sejemska striptizeta, poleg tega pa je grozna do Gage," je bil kritičen pevec.

Madonna, ki je na svoji zadnji turneji poskrbela za številne odmevne incidente, se je namreč že ob številnih priložnostih spravila nad Gago.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.