Magazin > VIP
27 ogledov

Madonna kaznovana zaradi zamude

Madonna bo nastopila tudi pri nas. Žurnal24 main
Ameriško pevko je stadion Wembley oglobil za 170 tisoč evrov, ker je svoj londonski koncert 11. septembra prekoračila za 40 minut. V Budvi pa je, kljub obljubam tridnevnega postanka, v hotelu Splendid ostala le slabih pet ur.

Stadion Wembley za prireditve, ki se ne končajo ob dogovorjenem času, zaračuna 63 tisoč evrov za vsakih nadaljnih 15 minut. Organizatorji Madonninega londonskega koncerta so krivdo zvalili na prometni zamašek, v katerem je obtičal del obiskovalcev - zaradi njih so, po njihovih trditvah, pričeli s skoraj enourno zamudo. Podoben pripetljaj se je zgodil tudi na četrtkovem koncertu v Budvi, le da so pravila, kar se tega tiče, v Črni gori veliko manj stroga.

Madonna je sicer Črnogorce razočarala, ker je takoj po končanem koncertu s helikopterjem odletela na letališče in od tam z letalom v grške Atene, kjer je imela včeraj (sobota, 27. september) zadnji koncert evropskega dela turneje Sticky & Sweet. Tako je v luksuznem apartmaju hotela Splendid prebila le slabih pet ur. Njena ekipa plesalcev, glasbenikov, tehnične pomoči, producentov in drugih pa je v petek okoli poldneva iz Budve prispela na letališče Podgorica, kjer so se vkrcali na letalo za Atene.

Na licu mesta smo poskušali dobiti tudi nekaj izjav, a jim to pogodba prepečuje. Tako smo izvedeli le, da je bil koncert v Budvi izpeljan korektno in da je s tehnične strani uspel - Madonnina ekipa, kot tudi večina obiskovalcev, pa se je še dan kasneje čudila neverjetnim prometnim zastojem, ki so se, zaradi slabe organizacije, kopičili v neposredni okolici plaže Jaz.

Madonna bo svojo svetovno turnejo Sticky & Sweet nadaljevala 4. oktobra v ZDA. Prvi bo v New Jerseyju, nato pa bodo sledili kar štirje zaporedni koncerti v legendarni newyorški dvorani Madison Square Garden, ki pa so že razprodani, kot je tudi večinski del ameriške turneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.