Magazin > VIP
35 ogledov

Madonna končala zvezo zaradi islama

Brahim je od Madonne mlajši 28 let. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Kraljica popa Madonna je zaradi verskih nesoglasij prekinila devetmesečno zvezo s 24-letnim plesalcem Brahimom Zaibatom.

Po poročanju tujih medijev se mladi plesalec Brahim ni hotel odreči muslimanski veri in sprejeti kabale, kot je hotela Madonna. Zato je ostal sam. "Brahim ni več v zvezi z Madonno in zaradi tega je zelo srečen," je za britanski časopis Daily Mail povedal njegov prijatelj. Vera sprva ni predstavljala večjih težav v njuni zvezi, dokler vmes ni posegla Brahimova družina. "Ni jim bilo všeč, da je z Madonno hodil na srečanja kabale, vztrajali so pri tem, da se mora držati muslimanske vere. In zato je prišlo do spora," je pojasnil vir.

Sicer pa je imela Brahimova družina že od samega začetka težave s sprejemanjem dejstva, da si je našel toliko starejše dekle. "Omenil je osemletno razliko, kasneje pa je pojasnil, da je osem let starejša od mene, in da ji je ime Madonna. Bila sem šokirana. Ona je bila zvezda že, ko sem jaz hodila v osnovno šolo!" je dejala Brahimova mama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.