Magazin > VIP
33 ogledov

Madonna: "O meni širi laži"

Madonna Reuters
Kraljica popa Madonna se je odzvala na besede, ki jih je o njej izrekla predsednica Malavija Joyce Banda.

Predsednica je o pevki med drugim izjavila, da je ob svojih obiskih pričakovala najmanj vojaški pozdrav in da je nenapovedano obiskovala vasi ter od "revnih zahtevala, da zanjo plešejo". Zaradi zvezdniškega obnašanja so ji sedaj malavijske oblasti odvzele vse privilegije.

Na predsedniške obtožbe se je sedaj odzvala tudi pevka. Objavila je fotografijo, na kateri se zabava z malavijskimi otroki, in zapisala: "Predsednica Banda, prenehajte širiti laži. Malavijskim otrokom poskušam pomagati.“

Pevka se je začela braniti, ko je prebrala, da naj bi se pritoževala, ker je morala na carini čakati v vrsti. "Če je jezna, ker meni, da bi morali z njo, ker je mednarodna zvezdnica, ravnati drugače, jo moramo opozoriti na dejstvo, da smo v Malaviji gostili že celo vrsto slavnih oseb. Med drugim tudi Chucka Norrisa, Bona, Davida Jamesa, Ria Ferdinanda in Garyja Nevilla, ki niso nikoli zahtevali privilegijev,“ je izjavila Banda in dodala: "Madonna se mora naučiti govoriti resnico. Trdi, da je pri nas zgradila šole. V resnici pa je pomagala prenoviti učilnice."

Madonnin sodelavec pravi, da je Banda na pevko jezna, ker je njeno sestro zaradi kraje odpustila kot vodjo njenih dobrodelnih akcij v Malaviju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.