Magazin > VIP
12 ogledov

Madonna pod lupo FBI-ja?

Madonna je po navedbah predstavnice predana pomoči otrokom na Malaviju. (Foto: E Žurnal24 main
Madonna naj bi se zaradi nepravilnosti pri poslovanju znašla sredi preiskave FBI. Pevka preiskavo zanika.

Agenti FBI naj bi preiskovali sumljive dejavnosti in nepravilnosti pri poslovanju in delovanju organizacije, ki skrbi za sirote v Afriki. Pop kraljica Madonna je leta 2001 dobrodelni organizaciji Success for Kids podarila dobrih 540 tisoč evrov. FBI naj bi se odločila temeljito preiskati posle.

Pevka je zavrnila poročanja, da agenti in davčna inšpekcija pregledujejo posle njenih ustanov na Malaviju. "Kot smo že pred tem povedali, trenutno organizacija Raising Malawi doživlja pozitivne spremembe in se trudi poskrbeti še za več otrok. FBI ali davčna inšpekcija ne pregledujeta ne Madonne ne Raising Malawi. To je vredno obžalovanja in je neresnično," je povedala pevkina predstavnica Liz Rosenberg.

Prekinila gradnjo šole
Madonna je ravno prejšnji teden odpovedala gradnjo šole za deklice na Malaviju. Za to se je odločila, ker je osem menedžerjev denar porabilo za svoje plače in članstvo v elitnem klubu za golf. Za gradnjo je bilo namenjenih 15 milijonov dolarjev (dobrih deset milijonov evrov), pred samo gradnjo pa so že izginili trije milijoni (dva milijona evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.