Magazin > VIP
45 ogledov

Madonna poskrbela za škandal v Izraelu

MAdonnin nastop v Tel Avivu Youtube
Kontroverzna Madonna, ki je sicer znana po svojih provokacijah, se je znova znašla na udaru javnosti, ko je med svojim nastopom v Tel Avivu predvajala obraz francoske političarke z nacističnim obeležjem na čelu.

Na nedavnem koncertu v Tel Avivu so se za Madonno na velikem zaslonu prikazovali različni obrazi, med drugim pa se je ob pesmi Nobody Knows Me pojavil tudi obraz francoske političarke Marine Le Pen – s kljukastim križem na čelu. In čeprav je šlo le za kratek trenutek, je bil odziv neizogiben.

Na incident se je odzvala tudi dotična političarka, sicer predsednica francoske desničarske stranke Nacionalna fronta, rekoč, da ji je jasno, da je Madonna stara in se pač zateka k takšnim skrajnostim, da bi pritegnila pozornost. Poleg tega je poudarila, da se bo, če bi se kaj takega ponovilo med njenimi julijskimi nastopi v Franciji, odločila za tožbo.

Užaljeni so bili tudi v največji francoski politični stranki: "Če obtožite Nacionalno fronto ksenofobije in antisemitizma, tega obtožujete tudi petino Francozov," je poudaril eden izmed njihovih članov.

Marine Le Pen je sicer predsedstvo stranke nasledila po očetu Jeanu-Marie Le Penu, ki je sicer obsojeni antisemit in ksenofob.

Komentarjev 1
  • puksicd 22:35 06.junij 2012.

    A vi sploh poznate nacistični kljukasti križ? Ker ta z ženskega čela to ni. Poučite se najprej, pa potem obsojajte.