Magazin > VIP
21 ogledov

Madonna posnela ljubezensko pismo hortenzijam

MAdonna Youtube
Pevka je posnela video – parodijo na nedavni incident na beneškem filmskem festivalu, ko je užalila oboževalca, ki ji je izročil hortenzije.

Madonna je pred kratkim polnila medijske stolpce s svojim nehvaležnim vedenjem, ko je na beneškem filmskem festivalu takoj za tem, ko je od neznanega oboževalca prejela hortenzije, izjavila, da jih "prezira".

Zaradi burnih odzivov se je kraljica popa odločila posneti kratki video z naslovom Madonnino ljubezensko pismo hortenzijam, v katerem se sprva opravičuje omenjenim rožam. "Ne morete si misliti, koliko noči sem izgubila v razmišljanju, kako sem vas prizadela. Moje srce bo počilo od žalosti. Moram vedeti, da mi boste sčasoma lahko oprostile," poje Madonna, zatem pa jih na koncu vrže na tla ter jih z nogami potepta. "Še vedno sovražim hortenzije! In vedno jih bom! To je svobodna dežela. Jeb** se, rada imam vrtnice," v videu sporoča kontroverzna pevka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.