Magazin > VIP
23 ogledov

Madonna povečala družino

Madonna na sprehodu s posvojenko. Žurnal24 main
Madonna se je odločila povečati družino še za enega člana. Po nedavni ločitvi od Guya Ritchieja bo tako postala mati samohranilka štirim otrokom.
Madonno so fotografski objektivi prvič ujeli na sprehodu s štiriletno malavijsko siroto Mercey, ki za roko drži starejšo sestro Lourdes. Medtem ko so oči javnosti uprte v novo posvojenko, pa Rocco pozornost vzbuja z novo punkovsko pričesko. Zvezdnica bo s svojimi tremi otroki v južni afriški državi ostala še vsaj do petka, ko bo znana odločitev sodišča, ali bo Mercey tudi uradno postala del velike Madonnine družine.

Nova posvojitev, nove kritike
Tudi tokratna posvojitev je dvignila veliko prahu, saj so se spet pojavila namigovanja, da kraljica popa izkorišča svojo slavo in obrača pravne zakone sebi v prid. Zapleten sodni proces hoče kar se da pospešiti, a njena predstavnica za javnost takšne očitke zavrača. Po njenih besedah naj bi zvezdnica Malavijo obiskala predvsem zaradi posvojenca Davida, čigar korenine prav tako izhajajo iz te dežele: "Madonna želi ohranjati odnose med Davidom in njegovim rodnim krajem."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.