Magazin > VIP
21 ogledov

Madonna pristala v bolnišnici

Madonna Žurnal24 main
Madonno so včeraj odpeljali v newyorško bolnišnico, potem ko je nesrečno padla s konja. Kraljica popa že okreva, a ostaja pod nadzorom zdravnikov.

Obisk prijatelja in slavnega fotografa Stevena Kleina, se je za Madonno končal nesrečno. Med ježo na njegovem posestvu v Hamptonu jo je konj nenadoma vrgel s hrbta. "Do nesreče je prišlo, ko je konja, ki ga je jahala Madonna prestrašil paparazz, ki je nenadoma skočil iz grmovja,“ je povedala Madonnina predstavnica, Liz Rosenberg. 50-letno pevko so že odpustili iz bolnišnice, odnesla jo je le z manjšimi poškodbami in nekaj modricami. V naslednjih dneh jo čaka še nekaj preiskav, prav tako bo ostala pod stalnim nadzorom zdravnikov.

Že druga jahalna nesreča
Včerajšnja nesreča se je za Madonno končala precej bolje kot pa leta 2005. Takrat si je kraljica popa med jahanjem na posestvu v Londonu ravno na svoj 47. rojstni dan zlomila tri rebra, ključnico in roko. Konja, ki ji je zadal poškodbe, je pevki podaril njen (zdaj že bivši) mož, Guy Ritchie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.