Magazin > VIP
19 ogledov

"Madonna, ti si naš Bog"

Madonna je posvojenca našla pred tremi leti v sirotišnici Mchinji. Foto: AFP Žurnal24 main
V torek je mali David Ciccone Ritchie s svojo slavno mamico Madonno obiskal malavijsko sirotišnico, kjer ga je pred tremi leti tudi našla.

"Trenutek je bil zelo čustven," je dejala direktorica centra Lucy Chipeta. "David je sicer še premajhen, da bi razumel, vendar je nam, ki se ga spominjamo kot bolehnega malega dečka izpred treh let, zelo težko zadržati solze."

Madonna je s svojim dobrodelnim skladom pomagala šestim sirotišnicam na Malaviji. Sirote so si jo dobro zapomnile. "Ti si naš Bog," je Madonni rekla ena izmed njih. "Le kje bi bili brez vas?"

Pevka načrtuje, da se bo ta teden srečala z malavijskim predsednikom Bigujem wa Mutharikajem in biološkim očetom druge posvojenke Mercy, Jamesom Kamebewajem.

"Če ima mladenič zgodbo o Mercy, jo Madonna zagotovo hoče slišati. Če se izkaže, da je Kambewa res dekličin oče, ga Madonna ne bo odrivala od hčerke," je za spletno stran Usmagazine povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.