Magazin > VIP
25 ogledov

Madonna v baru pustila velik neplačan račun

Madonna FameFlynet Pictures
Madonna je pila, kdo bo pa plačal?

Pop diva Madonna je trenutno v Firencah, kjer snema videospot za pesem Turn Up The Radio z njenega novega albuma MDNA, med svojim obiskom Italije pa si je pretekli konec tedna s svojimi plesalci in varnostniki v nekem baru privoščila večer vodke. Naročali so najdražjo vodko – ena steklenica stane kar 250 evrov, nato pa odšli z neporavnanim računom v višini 1.250 evrov. Ko je lastnik bara Aldo Settembrini želel poračunati z njimi, so mu rekli, da nikoli ne plačajo, in odšli. A Settembrini se ni dal – naslednje jutro je v hotelu, kjer je Madonna prenočevala, zahteval svoje.

Pevkina ekipa je tako zbrala denar za plačilo računa, vendar jim je uspelo nabrati le nekaj več kot polovico zneska. "Povedali so mi, da nikoli ne plačajo, ker tega nihče od njih niti ne zahteva. Mogoče to drugje deluje, tukaj pa vsekakor ne," je zaplet komentiral italijanski lastnik bara. Pevkina ekipa sicer vztraja, da je glede omenjenega pivskega večera med njimi in lastnikom bara obstajal dogovor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.