Magazin > VIP
25 ogledov

Madonna z dragim darilom podkupuje hčerko

Lourdes Leon FameFlynet
Pop kraljica je svoji hčerki za rojstni dan kupila stanovanje, potem ko ji je najstnica zagrozila, da se bo preselila k očetu.

Lourdes Leon je pred dnevi praznovala 16. rojstni dan, kar si bo bržkone zapomnila za celo življenje. Njena slavna mama Madonna ji je namreč podarila lastno stanovanje, s čimer ji je hotela pokazati, koliko ji zaupa. "Lourdes je bila navdušena. Komaj čaka, da ga opremi po svojem okusu," je za časnik Daily Star povedal neimenovani vir.

Madonna je stanovanje za hčerko kupila v neposredni bližini družinskega doma v luksuznem predelu Manhattna, na Upper East sideu. Stanovanjska stavba je temu primerno ves čas varovana, ima lastni bazen in telovadnico.

Pregrešno drago darilo je Lourdes prejela le nekaj tednov po tem, ko je mami zagrozila, da se bo izselila in odšla živet k svojemu očetu, osebnemu trenerju, Carlosu Leonu. Dejala je celo, da noče živeti v njeni senci in od njenega denarja, a očitno si je hitro premislila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.