Magazin > VIP
16 ogledov

Madonna z vrčkom piva v pubu

Madonna je obsedena s sveto vodo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Madonna in njen mož Guy Ritchie sta spet nakupovala; postala sta ponosna lastnika tradicionalnega puba blizu svojega londonskega domovanja.

Stari pub The Punchbowl v dragi četrti Mayfair sta za dva milijona in pol funtov kupila od prijatelja Grega Foremana, ki je sin nekdaj razvpitega londonskega gangsterja Freddieja Foremana. Madonna in Guy, ki je znan kot vnet pivec piva, sta že redna gosta puba, poročajo priče: "Madonna obožuje pivo, Guy se v pubu srečuje s prijatelji ... Dolgo sta si želela kupiti ta pub in zdaj se je končno zgodilo." Zvezdnica je torej mimogrede ubila dve muhi na en mah, saj bo tako moža lažje nadzorovala – pred časom so angleški tabloidi namreč pisali, da je Madonna Guyu določila policijsko uro, ker je preveč časa preživljal v pubih.

50. rojstni dan že grozi
Vse bliže pa je tudi Madonnin 50. rojstni dan – v London priseljena pevka je bila rojena 16. avgusta 1958. Že dolgo je jasno, da se Madonna bolestno boji staranja, a kaže, da se bo s številko petdeset počasi le sprijaznila. O prelomnici je spregovorila na tiskovni konferenci, kjer je najavila svoj novi album Hard Candy. Novinarji so jo vprašali tudi, kako se počuti pred 50. rojstnim dnem. Zvezdnica jim je odgovorila, da "petdeset ni grda beseda", in zatrdila, da njen odnos do življenja ni nič drugačen. In dodala: "To je le še en izgovor, da bom imela rojstnodnevno zabavo. Fizično se zdaj počutim močnejša kot pred dvajsetimi leti. Ampak mislim, da je telo povezano z zavestjo. Če je torej duh močen, je močno tudi telo ."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.