Magazin > VIP
84 ogledov

Madonna zapušča kabalo?

Bo kabalo zamenjala za Opus Dei? (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Madonna, ki je bila vrsto let ena najbolj znanih pripadnic kabale, naj bi se po razočaranju nad škandali, povezanimi z njeno dobrodelno organizacijo, že spogledovala z drugo sekto.

Madonna je bila zadnjih 15 let verjetno najbolj znana pripadnica judovske sekte kabala, vendar kaže, da bo njena predana članica morebiti zamenjala tabor. Pevka se je namreč nedavno sporekla z nekaterimi voditelji kabale, ker naj bi zapravljali denar, namenjen njeni dobrodelni organizaciji Raising Malawi. "Ogromno je vložila v kabalo, zato je bila zaradi teh obtožb obupana," je povedal vir.

Sicer še ni potrjeno, ali je zvezdnica resnično prekinila vezi s kabalo, vendar naj bi si že ogledovala druge možnosti. Petek je namreč preživela z duhovniki iz konservativne katoliške sekte Opus Dei, ki se je proslavila z  omembo v knjigi Da Vincijeva šifra. "Začela je raziskovati različne religije," je še povedal vir. "Madonno je vedno zanimal Opus Dei. Vendar še ni polnovredna članica."

Vse to se dogaja le dva tedna zatem, ko se je izvedelo, da naj bi večino denarja, zbranega za Malavi, dejansko porabili za center kabale v Los Angelesu. Takrat je Madonna odstranila številne člane odbora dobrodelne organizacije, tri od teh povezane s kabalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.