Magazin > VIP
10 ogledov

Madonno preklela predsedničina sestra

Madonna Reuters
Madonni so v Malaviju, od koder prihajata njena dva posvojenca, zaradi neprimernega vedenja odvzeli vse privilegije.

Kraljica popa Madonna je besna na malavijske oblasti. Te so ji namreč odvzele vse privilegije. Kot je razložila predsednica te afriške države Joyce Banda, se je zvezdnica na svojih obiskih obnašala zelo neprimerno.

Madonna je doslej lahko po državi potovala v družbi državnih varnostnikov, njeno celotno spremstvo pa se je lahko na letališču brez težav izognilo kontrolam. Tega luksuza je sedaj konec. Kot je povedala malavijska predsednica, je Madonna privilegije izkoriščala. "Nenajavljena je obiskovala vasi, kjer so morali revni zanjo plesati," trdi političarka.

Ko je pevka nazadnje prišla v Malavi, se je carinikom še lahko izognila. Na poti nazaj pa jo je že doletela usoda navadnega smrtnika. Po besedah tiskovnega predstavnika letališča sta bila Madonna in njen menedžer zaradi situacije "znervirana". "Otroci pa so bili veseli, da so lahko prišli v stik z normalnimi ljudmi. David se je hotel pogovarjati z drugim otrokom, a ga je Madonna poklicala nazaj."

Madonno preklela?

Situacijo je komentiral tudi zvezdničin tiskovni predstavnik. Izjavil je, da predsednica Madonne ne mara in da je njena sestra pevko preklela. Zato je predsednica tudi zavrnila Madonnino prošnjo za obisk. Navedbe je političarka zavrnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.