Magazin > VIP
17 ogledov

Madonno zamenjal za Madonno?

Podobnost s pevko je presenetljiva. (Foto: Daily Mail) Žurnal24 main
Režiser Guy Ritchie ima očitno rad točno določen tip ženske – vitka, svetlolasa in lepa. Njegovo novo dekle je videti zelo znano.

Ta teden so režiserja ujeli z lepotico, manekenko Jacqui Ainsley, s katero se je sprehajal po londonskih ulicah. Od njega je trinajst let mlajša, kar pa ni najbolj presenetljivo. Skoraj na las je namreč podobna njegovi nekdanji soprogi Madonni.

Obe imata svetle lase, podoben modni stil, podobni ličnici, brado, ujemata se celo njuna nosova in obrvi. Je mogoče le naključje ali Guy še vedno čuti ljubezen do slavne pevke?

Še prejšnji teden se je režiser v nočnem lokalu pojavil v družbi 21-letne manekenke Michaele Kocianove. In prav tako kot Madonna, ki hodi z 28 let mlajšim Jesúsom Luzom, se tudi 42-letni Ritchie ne obremenjuje z veliko razliko v letih.

Jacqui očitno ima konkurenco. Michaela je podrobno opisala, s čim je očarala slavnega režiserja. "Guy se je zaljubil vame zaradi nosa. Rekel mi je, da je lepota dolgočasna ter da ljubi moj nos. Res je bil prijazen do mene," je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.