Magazin > VIP
25 ogledov

Maja bivšega svari pred realnostjo po X Factorju

Tim Kores Maja Keuc Mediaspeed.net
Maja Keuc svojemu nekdanjemu fantu Timu Koresu, ki tekmuje v resničnostnem šovu X Factor v okviru skupine In&Out, želi veliko sreče.

"Mislim, da je Tim super. Občutek imam, da on vodi celotno skupino in so tudi zaradi njega boljši," nam je zaupala Maja Keuc svoje občutke glede nastopov svojega nekdanjega fanta, Tima Koresa iz skupine In&Out v aktualnem resničnostnem šovu X Factor. Timu, s katerim sta bila v preteklosti par kar nekaj let in sta še vedno v dobrih odnosih, in njegovi skupini tako želi veliko sreče, optimistična pa je tudi glede njihove uvrstitve. "Mislim, da imajo veliko možnosti za zmago," je še povedala.

Maja je bila sicer pred leti v njihovih čevljih, ko je nastopila v enem izmed slovenskih resničnostnih šovov, oddaji Slovenija ima talent, ki je tudi njej predstavljal velik preboj na slovensko glasbeno sceno. In kaj svetuje danes priljubljena mlada pevka Timu in drugim tekmovalcem X Factorja? "Zdaj je sicer vse super, imajo kamere, luči, vse, kar potrebujejo. Ko je konec šova, pa je realnost malce drugačna in lahko zelo neprijetno preseneti. Šov je sicer lahko dobra odskočna deska, ampak potem je vprašanje, ali znaš to desko uporabiti. Odvisno je, koliko si se potem pripravljen potruditi in kako iznajdljiv si. S časom bodo verjetno dobili trdo kožo, predvsem pa naj ostanejo zvesti svojim željam in temu, kar hočejo pokazati," svetuje Maja.

Komentarjev 1
  • t16 10:12 14.junij 2012.

    zgleda punca menjava fante po tekočem traku.