Magazin > VIP
33 ogledov

Maja Ferme bo dobila svoj kotiček

Maja s fantom Igorjem Žurnal24 main
Modna oblikovalka Maja Ferme bo svoje kreacije, med njimi nakit in drzna oblačila, kmalu lahko tudi razstavila.
Maja Ferme, ki velja za eno od najbolj priljubljenih in najboljših modnih oblikovalk pri nas, bo v prihodnjih tednih v ljubljanski veleblagovnici Maximarket dobila svoj razstavno-prodajni kotiček. Tam bo poleg njenega unikatnega nakita, katerega cene se gibljejo med 120 in 400 evri za kos – nakit je že na tamkajšnjih prodajnih policah, pri izdelavi slednjega pa sodeluje s priznano slovensko steklarno – tako mogoče videti in kupiti tudi njene kreacije, ki so narejene iz najboljših svilenih materialov, z všitimi korzeti, unikatnimi pozlačenimi zapenjali in pasovi s kristali.

Sicer pa je svojo novo kolekcijo oblačil in nakita pred nekaj tedni že predstavila na modni reviji, ki je bila zelo posebna in svojevrstna. Pista je bila namreč postavljena na zaledenelem odru, manekenke pa so predstavile kolekcijo, imenovano Angeli. "To je velika tema, o kateri so bile napisane mnoge razprave in knjige in prepričana sem, da ima vsakdo svojega Angela," je povedala Fermetova. In kakšne so cene večernih toalet? Te se začnejo pri 950 evrih, medtem ko se cene podobnih oblek v tujini začnejo pri neverjetnih 8000 evrih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.