Magazin > VIP
74 ogledov

Maja in Maki vzela čas za razmislek

Zvezdnika, ki sta že več let par, sta se tokrat odločila za krajši premislek. (F Mediaspeed.net
Zvezdnika resničnostnih šovov Maja Prašnikar in Matjaž Živkovič - Maki sta še vedno par, a sta si dala nekaj časa za razmislek.

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da sta se Maja Prašnikar in Matjaž Živkovič - Maki razšla, zato smo želeli informacijo preveriti pri obeh.

Maja nam je povedala, da to ne drži popolnoma, izdala pa je le, da sama potrebuje nekaj časa za premislek. "Kaj to pomeni in zakaj, pa za zdaj ne bi povedala," je dejala. Dokončno se tako nista razšla, saj ona še vedno živi v njunem skupnem stanovanju v Ljubljani, prav tako se po njenih navedbah njuna čustva niso ohladila. "Ostajava skupaj, v tem času pa jaz potrebujem čas za razmislek. Čas bo pokazal svoje. Ni težava v tem, da se ne bi imela več rada," je na koncu le pojasnila.

Obdobje za premislek
In kaj na vse skupaj pravi Maki? "Nisva se razšla. Sva v obdobju razmišljanja in hkrati priprave novega resničnostnega šova, ki bo poskušal v tej poplavi resničnostnih šovov ponuditi še eno drugo dimenzijo," je povedal. Na vprašanje, ali še vedno živita skupaj, pa je odgovoril, da sta v stiku.

"V dveh letih sva dala skozi dva resničnostna šova, dostikrat pa je potreben čas, da sam malo premisliš. Ne gre za bojazen, da nisva več skupaj, sva še vedno par in normalno funkcionirava. Imava pa krajše obdobje, ki ga bova, upam, prebrodila," je še povedal pevec skupine The Drinkers in priložnost izkoristil za napoved koncertov skupine konec februarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.