Magazin > Film & Glasba & TV
173 ogledov

Maja Keuc ne bo tekmovala na Emi

Maja Keuc Saša Despot
Pevka Maja Keuc je RTV Slovenija sporočila, da ne bo nastopila na letošnji Emi.

Maja Keuc, slovenska pevka, ki trenutno dela in živi na Švedskem, je odpovedala nastop na letošnji Emi. Za RTV je povedala: "Nastopa na Emi sem se zelo veselila. Veliko bi mi pomenilo spet priti domov, a se vse zgodi z razlogom in pot ni samo ena. Po nedavnih dogodkih smo se z mojimi zastopniki odločili za drugačen pristop k moji karieri. Ne izključujem možnosti, da se na Emi kdaj še pojavim, a mi je vesolje v tem trenutku namenilo nekaj drugega in čutim, da moram temu slediti. Vsem tekmovalcem želim obilo sreče in verjamem, da bo letošnja Ema odlična!"

Maja je nastop odpovedala zaradi spremembe glasbenih načrtov. Njena založba Cow Pow, založba, ki je sodelovala že z Britney Spears, Celine Dion, Katy Perry in drugimi, je bila primorana preklicati Majino sodelovanje na letošnji Emi.

Mario Galunič, odgovorni urednik Razvedrilnega programa TV Slovenija, pa je povedal: “Obžalujemo, a spoštujemo odločitev Amaye (Maje Keuc) in njene založbe, saj je bil njihov odnos do TV Slovenija v dozdajšnjih fazah ustvarjanja Eme 2017 profesionalen. Tudi po odstopu Amaye bo na Emi 2016 nastopilo 16 izvajalcev. Smo v zaključnih dogovorih z izvajalci in avtorji, ki jih bomo povabili k sodelovanju na Emi 2017, kar nam tudi dovoljujejo Pravila Eme 2017.”

Kot so za Žurnal24 sporočili iz RTV za enkrat še iščejo glasbenika, ki bo nastopil namesto Maje: "Tudi po odstopu Amaye bo na Emi 2016 nastopilo 16 izvajalcev. Smo v zaključnih dogovorih z izvajalci in avtorji, ki jih bomo povabili k sodelovanju na Emi 2017, kar nam tudi dovoljujejo Pravila Eme 2017."

Maja je trenutno razpeta med Švedsko in Južno Korejo. Tam namreč skupaj s švedskimi producenti ustvarja glasbo za največje azijske glasbenike. Hkrati pa pripravlja tudi svoj glasbeni prvenec pod umetniškim imenom Amaya, ki ga uporablja za tuji trg.

Komentarjev 5
  • Bethesda 19:55 20.januar 2017.

    Vau, da bi zascitil svojo znanko si skritiziral vse Slovence in nase pevke in pevce. Bravo, res si podn od cloveka.

  • Boris Odreitz 15:24 20.januar 2017.

    Maja niti slučajno ne bi pripartadirala nazaj ker jo pa toliko poznam pa vidim v dušo in glavo.Sicer pa, tako daleč ne pride bilo kdo, v sloveniji pa ostane sam ološ od vokala. Pa kaj saj Slovenceljni itak ne čujejo ...prikaži več so gluhi in brez posluha. Zanje je višek glasbe umetnosti in dobrega Sounda Slak Brendi murko, vernar sidarta in podobni !

  • Boris Odreitz 15:21 20.januar 2017.

    maje je res škoda za tako sranje kot je EMA pa v sloveniji so sami gluhi producenti pa še niti enega slabega niso zabrisali ven iz studia !