Magazin > VIP
55745 ogledov

Maja Keuc: Poroko sva le prestavila

koncert ob dnevu Evrope Saša Despot
Zato je Maja Keuc prestavila poroko.

V začetku leta 2016 se je razvedelo, da se je naša uspešna pevka, Maja Keuc, po treh letih ljubezni zaročila s švedskim glasbenikom Jonahom Nilssonom, članom skupine Dirty Loops.

Maja se je na življenje na Švedskem privadila, a jo nekatere stvari tudi po petih letih še vedno motijo. Kot nam je zaupala v intervjuju, so Švedi sicer zelo prijazni, a hladi. Kulturne razlike sta tudi Maji in Jonahu predstavljala izziv. "Potrebovala sva eno leto, da sva razumela, kaj se drug drugemu plete po glavi, zakaj se odzivava tako, kot se … Jaz sem bila bolj ognjena, temperamentna, on je bolj umirjen, nikoli se ne razburja. Nič mu ni bilo jasno, ko sem se prvič razburila. Ni vedel, kaj se dogaja. Vprašal me je, ali sem znorela. Prepričan je bil, da se, kadar sem se pogovarjala s starši, ves čas kregamo, pa smo bili le bolj glasni. Švedi so bolj umirjeni, ne izstopajo radi … Na Švedskem tudi ni v navadi, da bi kdo častil rundo. Vsak plača svoj račun. Med prazniki tudi na družinska praznovanja vsak prinese svojo hrano, ki se je ne deli z drugimi. (smeh) To je bilo zame zelo nenavadno," je za Žurnal24 povedala Maja in se odzvala na govorice, da je odpovedala album in tudi poroko. "Nič nisem odpovedala. Albuma niti nisem načrtovala, načrtujem le izdajo singlov. Poroko pa sva prestavila, ker sva oba tako zaposlena, da za njeno načrtovanje nimava časa. Jonah je začel s solo kariero, tako da res ni možnosti, da bi se še s tem ukvarjala," pravi Maja, ki si želi romantične poroke, saj je njuna ljubezen »posebna«. 

Pevka pa priznava, da tudi v njeni zvezi ni vse rožnato. "Težko je, včasih se ne vidiva tudi po dva meseca. To se je zgodilo že nekajkrat, a sva si rekla, da sva pač v obdobju, ko sva oba še v nekem ustvarjalnem zagonu, ki ga je treba izkoristiti. Hvala bogu, da se razumeva. Da veva, kaj s sabo prinaša takšna kariera in da se zavedava, kaj imava drug pri drugem. Rekla sva si, življenje je še dolgo in da lahko uživava pozneje, ko bova 30, 40 … Čez čas bo lažje."
 

Komentarjev 7
  • Vasilij Vasquez 21:34 21.maj 2018.

    Majči, samo ne se silit, če to ni to.

  • Dusan Kokalj 15:20 21.maj 2018.

    O kakšno nakladanje.To se lahko zgodi vsakemu.

  • thor 10:03 21.maj 2018.

    Težki časi.....? Jejhata,jejhata...