Magazin > VIP
11663 ogledov

Maja Keuc razkrila, kakšen je ta hollywoodskih zvezdnik, ko kamere ugasnejo

amaya, maja keuc, jim belushi Osebni arhiv
Spoznala je enega največjih igralcev prejšnjega stoletja.

"V čast mi je bilo v Berlinu deliti oder s hollywoodskim igralcem in pevcem zasedbe The Blues Brothers, gospodom Jimom Belushijem! Življenje te včasih preseneti," ja na družbenih omrežjih zapisala Maja Keuc - Amaya. 

Za naš medij je pevka razkrila, da je zvezdnika spoznala na mednarodni poslovni konferenci o konoplji International Cannabis Business Conference. "Bila sem povabljena, da ob spremljavi domačega benda (Sebastijan Duh, Tadej Kampl, Julijan Erič, Pedja Milutinović) nastopimo na ICBC konferenci v ikoničnem Estrel Hotel klubu v Berlinu. Velik del te ogromne svetovne konference je bil tudi Jim Belushi, ki ima v lasti posestvo, kjer goji konopljo." Iz nje izdeluje celo prehrambne dodatke za pse, kaže njegova spletna stran.

Belushi pa ni le znan glasbenik. Mnogim je bolj kot njegova glasba znana njegova filmska zapuščina. "V najstniških letih sem si ogledala ogromno njegovih filmov, glasbo njegovega brata, legendarnega Johna Belushija iz The Blues Brothers, pa sem začela poslušati malce kasneje. Jim zelo lepo ohranja njegovo zapuščino," pravi Amaya in ob tem še dodaja: "Jim je izjemno prijazen, simpatičen, nobenih posebnih zahtev po megalomanskem zaodrju ali samo rdečih bombonih M&M ni bilo. Vsi smo bili skupaj, se pogovarjali in muzicirali. Naprej sem nastopala sama s svojim bendom, ko pa nas je slišal na tonski vaji, me je povabil, da se mu pridružim še pri njegovem delu. Bilo mi je v izjemno čast."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.