Magazin > VIP
502 ogledov

Maja Keuc zaradi pesmi zamerila Timu Koresu

Ema 2014 Maja Keuc Jani Ugrin
Njen nekdanji fant je zapel pesem, kjer se hvali, da je spal z njo. Le kako je reagirala, ko jo je slišala?

Ko smo slišali pesem Jaz sem Kori, nas je zanimalo, kaj je na del pesmi, kjer Tim zapoje, da je spal z Majo Keuc, rekla ona. "Ni bila najbolj navdušena, no. Sicer sva v dobrih odnosih, a očitno ni razumela heca," je za Žurnal24 povedal Tim Kores.

Glasbenik in radijski voditelj je povedal, da pesem sicer ni“zrastla na njegovem zelniku“ in dodal: "Škoda, res. Nekaterim ljudem je všeč, nekaterim pač ne. To je glasbena satira, kjer se delam norca iz sebe, vekakor ne iz nje."

Dodal je, da se mu zdi, da je Maji nekdo predal sporočilo o tem delu pesmi in da je ni slišala v celoti: "Poslal sem ji celo besedilo, ker se mi zdi, da ji je to nekdo sporočil, da to rečem v pesmi in mogoče ni razumela celotnega konteksta. Po poslanem besedilu mi ni več odpisala."

Kores pove, da so mu tudi grozili s tožbo, a meni, da iz te moke ne bo kruha, saj nimajo razloga, da bi do tožbe prišlo: "Kar nekaj ljudi jo je že oponašalo, se delalo norca iz nje, pa ni bilo nič. Tu, kot sem rekel, sem jaz tarča posmeha, ne ona."

Za mnenje smo prosili tudi Majo, a za enkrat še čakamo na njen odgovor.

Komentarjev 6
  • OF 12:55 24.oktober 2016.

    Včeraj je ta tip bil gost na SLO 1 pri Bernardi Žarn, za bruhat kako je bil napravljen, pod jakno bela spodnja majica z globokim izrezom in vidnim ljubavnim tepihom. Katastrofa. Ne vem, tudi če se je za foro tako ...prikaži več oblekel, je izpadu butast.

  • Majazmaja 12:06 24.oktober 2016.

    Jao, pri tem tipu misliš, da je že dosegel dno, ampak potem ponovno preseneti. Očitno je ne more preboleti. Kako že imenujemo tipe, ki se hvalijo, s kom vse so bili v postelji?

  • malonaokoli 11:48 24.oktober 2016.

    njen nekdanji fant je zapel pesem, da je spal z njo....sorry, če je bila njegovo dekle je verjetno tudi seksala z njim ne samo spala.