Magazin > VIP
36 ogledov

Maja nima časa za fanta

Maja Keuc - promocijski koncert za Indigo Saša Despot
Maja Keuc je po razhodu z Anžetom Zalarjem še vedno samska.

Maja Keuc, ki se je že nekaj časa nazaj razšla s plesalcem skupine Maestro in sinom ministra Aleša Zalarja, Anžetom Zalarjem, nam je zaupala, da na njenem ljubezenskem področju ni nič novega. Priljubljena pevka je bila zadnje čase namreč tako zaposlena z nastajanjem svojega prvega samostojnega albuma z naslovom Indigo, ki ga je pred dnevi tudi predstavila svojim oboževalcem na koncertu na Ljubljanskem gradu, da niti ni pripravljena na kakšne spremembe. "Verjetno bom kar še nekaj časa sama. Dobro se počutim tako," je povedala, obenem pa dodala: "Sploh pa nimam kaj veliko časa iskati novega fanta."

Z Anžetom sta sicer ostala v dobrih odnosih, kot nam je povedala, pa ji je bil ravno on tudi v veliko oporo pri nastajanju novega albuma.

Komentarjev 4
  • PIKO5 20:53 18.december 2011.

    DA SI PA ZALARJA SKENSLALA TI PA ČESTITAM:))

  • markus 10:26 18.december 2011.

    vet njihov, potem pa ugotovijo, da so tudi one samo ljudje s takšnimi in drugačnimi pomanjkljivostmi in da tudi njih lahko zapusti ali prevara fant. Maja, delaj na karieri in ne bo ti žal.

  • markus 10:25 18.december 2011.

    Mislim, da ima takšna punca še ogromno časa za kakršno koli zvezo. Res je videti starejša, ko je naličena, vendar pa je zelo mlada po letih in se ji res nikamor ne mudi. Kaj bi radi, da bi že imela ...prikaži več otroke, se poročila, pa takoj ločila ali kako? Mediji že prav pritiskate na te mlade punce. Prvo vprašanje za take deklice je, če ima že fanta. Zadnjič sem v enem prispevku zasledil, da so že otroke v vrtcu to spraševali. Res že obremenjujete mladino s tem. Če bi bil njen oče, ne bi bil navdušen nad tako hčerko, ki bi že pri 16-ih letih začela s fanti. Maja je namreč pri 16-ih že imela fanta. Punca se mora znoreti, žurati, dati marsikaj čez, da bo postala čustveno zrela in stabilna.Sploh pa te mlade punce veliko preveč hitijo v zvezo. Mislijo, da so ful kul, če so v zvezi, če zgodaj začnejo s spolnimi aktivnostmi, v resnici pa še dobro vedo ne, kaj je to prava ljubezen, v čem je smisel vsega tega. Sploh pa take punce zelo rade hitro "poletijo", si mislijo, da je ves s