Magazin > VIP
86 ogledov

Maja o Nikovih starših

Niko, Maja, Kmetija: Nov začetek Planet TV
Nekdanja tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek Maja pravi, da na ulici ni slišala negativnih komentarjev na svoj račun.

19-letna kandidatka šova Kmetija: Nov začetek, Maja Martinec, je morala po izpadu iz šova poslušati veliko kritik, ki so letele predvsem na njeno obnašanje do fanta Nika. Cela Slovenija je bila namreč priča njunim prepirčkom, ki so izbruhnili predvsem zaradi Majinega ljubosumja. Govorilo se je celo, da je Nika udarila.

"Preseneča me, ko na internetu vidim slabe komentarje o sebi, na ulici pa nisem doživela negativnih odzivov. Veliko ljudi me sprašuje o šovu, kako je Niko in podobno. Nikoli ni nihče pristopil in mi začel govoriti karkoli grdega,“ je za Žurnal24 povedala Maja.

Ko je v šovu sina obiskala Nikova mama, o Maji ni hotela govoriti, kljub temu pa Maja pravi, da med njimi ni hude krvi. "Njegovi starši so bili na začetku malo negotovi in jezni. Vse sva jima razložila, tudi to, kako sva se dogovorila za vnaprej, tako da so naši odnosi zdaj normalni. Sedaj se celo boljše razumem z njimi, kot pred samim šovom.“

Komentarjev 4
  • YASSIR 12:44 02.december 2015.

    dejansko nista več skupajin to že vsaj mesec dni odkar sta prišla ven iz šovasaj on je tak baby face kot justin bieber bo imel cel kup oboževalk

  • Majazmaja 12:02 02.december 2015.

    Na ulici ni slišala negativnih komentarjev zato, ker ljudje niso tako primitivni, slabo vzgojeni in zaostali kot ona. Tudi Nikovi starši ji ne bodo povedali, kaj mislijo o njej, sem pa 100 %, da ne mislijo nič dobrega!Niko, reši se je!!!

  • dragec 10:21 02.december 2015.

    Umsko prizadeta mlada Prekmurka