Magazin > VIP
62 ogledov

Maja opustila načrte za poroko

Maja Ferme Igor Kapš Arhiv Fashion Week
Priznana slovenska oblikovalka Maja Ferme nam je zaupala, da jo je njen izbranec zaročil že pred enim letom, a poroke v bližnji prihodnosti kljub temu še ne načrtujta.

Maja Ferme, ki se je na zadnjem tednu mode spet predstavila z dih jemajočimi kreacijami, nam je zaupala, da je že dobro leto zaročena, ter da jo je njen fant Igor Kapš za roko zaprosil v romantičnem Parizu. Parček je nekaj načrtov za poroko že naredil, a sta jih zaenkrat postavila na stranski tir. "Nekakšno predstavo, kako naj bi poroka izgledala, že imava, ampak sva se prepustila toku in sva si rekla, da takrat ko bo, pa bo."

A Maja kljub temu že ve, kako bo izgledala njena poročna obleka. To si bo namreč izdelala kar sama, pa čeprav pravijo, da se oblikovalec ne bi smel poročiti svoji kreaciji. "A ko si toliko časa z nekom, ko ti nekdo tako ustreza, če se dobro počutim v svojih kreacijah, ... zakaj pa ne? Bom prekršila še eno pravilo," pravi v smehu.

Maja, ki je pred nekaj meseci postala kratkolaska, je s svojim izbrancem skupaj že dvanajst let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.