Magazin > VIP
1256 ogledov

Maja P. na novo zaljubljena

Maja Prašnikar Klemen
1/5
Osebni arhiv
Zvezdnica Maja Prašnikar si je našla novega fanta.

Maja Prašnikar, najbolj poznana kot pevka skupine Unique, ki je nastala v šovu Popstars, in kot udeleženka Kmetije slavnih, že skoraj eno leto ni samska. Srečo je našla v romantični zvezi s Klemnom, s katerim sta bila že dlje prijatelja. Iskrica je med njima preskočila na neki zabavi.

"Skupaj sva že skoraj eno leto, to sva kar uspešno skrivala. Fino se imava, razumeva se, fino mi je z njim. Skupaj sva tudi zaživela. Če misliš, da je to to, in gradiš na skupni prihodnosti, potem je fino, da se čim prej preseliš. Klemen je dober človek, lepo se imam z njim," nam je zaupala.

S Klemnom imata veliko skupnega, med drugim veliko ljubezen do živali in glasbe, zelo rada pa se tudi ukvarjata s športom. Ker je bila pevka večkrat razočarana, o prihodnosti nerada razmišlja, zato živita za ta trenutek, je še povedala in dodala, da se je Klemen, preden jo je spoznal, želel preseliti na Filipine.

Pred Klemnom je bila Maja, ki bo v nekaj dneh predstavila svoj novi singel, več let v zvezi Matjažem Živkovičem - Makijem, nekdanjim frontmanom skupine The Drinkers.

Komentarjev 2
  • nekdo 15:47 03.oktober 2012.

    zvezdnica,!!!!!!!!pa dajte no, ne ga srat. al je že vsak zvezdnik ali kaj. saj pa se niti obnašat ne zna. omg

  • allstarr111 15:58 02.oktober 2012.

    "Zvezdnica" Maja Prašnikar.Ma kej je doma na Zvezdi al kako ? Jest za njo še nisem slišal, zadnjih 10 let, je pa res da bolj malo gledam Televižjon, bi pa morda jo lahko videl v Kinu, pozna kdo ...prikaži več kak njen film da si ga grem pogledat ?