Magazin > VIP
343 ogledov

Maja Prašnikar nič več samska

Maja Prašnikar Klemen Drobež
1/2
Facebook
Potem ko se je pevka Maja Prašnikar v začetku januarja razšla s svojim fantom Klemnom, se je parček zdaj pobotal.

Pred dobrim mesecem nam je Maja zaupala, da sta se s Klemnom razšla in nam tudi razkrila razloge za razhod. Zdaj pa se je parček pobotal in ugotovil, da sta narejena drug za drugega. "V bistvu sva imela manjšo pavzo, saj sva morala oba premisliti, kako naprej. Bile so stvari, ki sva jih morala razčistiti, in vmes sva ugotovila, da nama je ta čas, ko sva bila narazen, zelo koristil. Spoznaš, kaj ti partner sploh pomeni, kaj si želiš. Zdaj se bova potrudila za najino zvezo, saj se imava res rada," nam je zaupala Maja in dodala, da s Klemnom spet živita skupaj kot par, a da se tudi v času razhoda ni zares izselila iz skupnega gnezdeca.

Razmišljata izven okvirjev

Simpatična pevka nam je izdala tudi, da o otrocih še ne razmišljata, prav tako jima ne diši zamisel o poroki. "Nad tem nisva ravno navdušena, saj se nama zdi, da ne potrebujeva tistega kosa papirja. Mogoče kdaj, če naju bo prijelo, ampak zaenkrat imava v načrtu druge stvari." Maja je bila glede tega malce skrivnostna, a uspelo nam je izvedeti, da si želita predvsem potovati in spoznavati druge dele sveta. "Oba sva velika avanturista in uživava življenje s polno žlico." Kot nam je povedala, si s Klemnom želita zaživeti kje drugje, a tudi to je velik podvig, ki se ga je treba lotiti premišljeno, pravi. No, vsekakor upamo, da nam bo sporočila, če bo zapustila našo državico.

Komentarjev 4
  • maneken 10:11 20.februar 2013.

    Se vprašam ali Žurnal poneumlja bralca ali pa je bralec, ki bere to plažo že vnaprej neumen? Prebral nehote press.

  • allstarr111 10:08 20.februar 2013.

    Se pravi da lahko začnemo normano živet naprej ? No ker je sedaj problem glede statusa rešen lahko gremo novim dogodivščinam naproti :)

  • sasquatch 09:24 20.februar 2013.

    uf, hvala bogu... če ne bi tega izvedel, se vojna v iraku nikoli ne bi končala...