Magazin > VIP
57 ogledov

Maja: "Vsi se me ustrašijo“

blok party Katja Uran
Maja Založnik in Samu Haber, pevec skupine Sunrise Avenue, ostajata v stikih.

Maja Založnik se v šovu The Voice of Germany ni uvrstila v naslednji krog, kar pa ne pomeni, da je Samu Haber, ki jo je izbral v svojo skupino, nanjo takoj pozabil.

"Ko sem šla z odra in sva se nekajkrat objela, mi je večkrat rekel, žal mi je. Pozneje sva se malo pogovarjala o tem, da naj grem s polnim glasom naprej. Tudi njegov "side coach“ (stranski trener) mi je dal vedeti, da sem super in da mi je na voljo, če bom kdaj kaj potrebovala. Ko sem prišla domov, sem Samuju poslala e-pošto in takoj mi je odgovoril, tako da sva v stikih,“ je Maja povedala za Story.

Lepotička je sicer tudi razkrila, da je bilo v bendu kar nekaj postavnih fantov, kljub temu je ostala samska. "Zdaj gradim kariero, fant bo že prišel. Seveda si želim, da je ob meni, ko gradim kariero, ampak vsi se me ustrašijo, pa ne vem, zakaj. Bo treba ven, ker so tukaj očitno preplašeni,“ se je pošalila pevka in dodala, da ima o tem, kakšnega fanta hoče, točno predstavo. "Rada imam temne in postavne moške, tisti, ki bo pravi, pa naj ne komplicira preveč in naj me ima rad takšno, kot sem. Seveda pa mora moj sanjski moški obvezno imeti tatuje.“

Komentarjev 1