Magazin > VIP
161 ogledov

Majdičeva predstavila fanta

Urška Majdič
1/3
zurnal24.si
Simpatična Urška Majdič, ki se je kar osem let grela v objemu bendovskega kolega Sergeja Pobegajla, je včeraj v termah Olimia predstavila fanta Jureta.

"Zasebno življenje načeloma držim zase, kamer vsekakor ne bi spustila v spalnico (smeh)," je o svojem fantu Juretu povedala glasbenica in tekstopiska Urška Majdič (Billysi). Zaljubljenca, ki sta se tokrat prvič skupaj pojavila na medijskem dogodku, imata veliko skupnih strasti. Tudi Jure, ki se poslovno ukvarja z vrtnarstvom, je glasbenik, oba gojita ljubezen do zdrave prehrane, šarmanten glasbenik pa je menda zelo spreten tudi za štedilnikom.

Znata uživati

Par se je ta teden prepuščal razvajanju za pare v termah Olimia, po katerem sta se počutila kot prerojena: "Paket Vanilija je sicer zasnovan za pare, ki potrebujejo malce spodbude, midva te spodbude ne potrebujeva, vendar glede na to, da sem velik romantik, sva s tem paketom zadela v polno," nam je zaupala Majdičeva, ki se prav kmalu vrača na glasbene odre, še vedno pa se odlično razume tudi s svojim nekdanjim partnerjem Sergejem Pobegajlom. "Z bivšim še vedno sodelujeva, tako poslovno, glasbeno in umetniško kot tudi prijateljsko," več pa o svežem glasbenem podvigu še ni želela izdati.

Komentarjev 4
  • allstarr111 08:33 07.april 2012.

    Jest sem malo na hitro prebral da gre za Majdičevo, Petro Majdičevo.

  • puksicd 18:15 06.april 2012.

    Naknadno so dodali. Da ti prevedem - dodali so po obvestilu ali še jasneje - najprej tega ni bilo, nakar sem objavil sporočilo, potem pa so dodali. Ti napišem še bolj jasno? :)) Jao, kakšen folk.

  • Skoti Pipen 17:17 06.april 2012.

    še enkrat preber člank..