Magazin > VIP
2953 ogledov

Mala ljubezenska senzacija: Ta zvezdnica naj bi ujela Roberta Pattinsona

Robert Pattinson
1/2
Profimedias
Ljubezen med Robertom Pattinsonom in FKA twigs se je ohladila.

Igralec Robert Pattinson je pretekli teden v oddaji Howarda Sterna šokiral javnost, ko je izjavil, da je le "na neki način“ zaročen z glasbenico FKA twigs. Kaj se je med golobčkoma, ki sta se začela dobivati leta 2014, zgodilo, ni znano, se pa Robert že dobiva z novo glasbenico.

Zvezdnika trilogije Somrak so namreč ujeli na romantični večerji s Katy Perry. Mediji poročajo, da se je parček veliko spogledoval in smejal. "Izkazovala sta si nežnosti. Katy je glavo položila na njegovo ramo, Robert pa jo je držal. Videti je bilo, kot bi bila na zmenku,“ je povedal očividec.

"Uradno je še v zvezi s FKA twigs, a ta zveza ne bo več dolgo trajala,“ pa je za E! Povedal njihov vir in dodal: "Katy in Rob sta prijatelja, ne vemo pa, kaj se bo zgodilo v prihodnosti.“

Neki drugi vir pa je mediju povedal, da je Rob v bistvu že samski in da je zveza z glasbenico že več mesecev v krizi. "Poskušala sta jo rešiti. Konec zveze bosta kmalu javno potrdila,“ je dejal Robov znanec, ki tudi trdi, da je Katy igralcu že od nekdaj všeč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.