Magazin > VIP
22 ogledov

Mala Suri je zahtevna in zahrbtna

Pri svojih štirih letih zna Suri dobro manipulirati z ljudmi. Lahko se prikupi z Žurnal24 main
Med snemanjem maminega filma mala Suri Cruise s svojimi zahtevami vse ljudi okoli sebe vrti okoli prsta.

Čeprav Suri Cruise ne igra v filmu Jack and Jill, ki ga v Los Angelesu snema njena mama Katie Holmes, pa si dovoli prav vse. "Suri dobi vse, kar hoče, ne glede na to, ali je doma ali na snemanju," je razkril vir blizu Surinega očeta Toma Cruisa, ki se medtem mudi v Pragi na snemanju četrtega dela filma Misija nemogoče.

"Prava prvakinja je v izbruhih jeze, česar ne moreta zanikati ne njena starša ne filmska ekipa iz Katiejinega filma. Lahko je sladka in očarljiva, lahko pa pokaže čisto drugačen obraz, če ne dobi tistega, kar hoče.“

Članom filmske ekipe se je sprva zdelo nadvse ljubko, ko je Suri ljudem rekla, naj bodo tiho, ko so prižgane kamere. Ko pa je postala bolj domača, je postala tudi vse bolj zahtevna. "Kmalu je od članov ekipe zahtevala piškote in če ni takoj dobila, kar je prosila, je izbruhnila."

Po navedbah vira je Suri več kot le malce razvajena deklica. Obožuje nakupe, pri čemer denar ni ovira. Tom in Katie ji namreč kupita vse, kar želi. "V enem mesecu sta za oblačila in igrače zapravila 50 tisoč dolarjev, hišnemu osebju pa sta naročila, naj Suri ustrežejo pri vseh njenih željah."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.