Magazin > VIP
20 ogledov

Maldonado pred ognjem rešil bratranca

Pastor Maldonado
1/4
twitter.com
Zmagovalec zadnje dirke F1, Pastor Maldonado, je iz goreče Williamsove garaže rešil svojega bratranca.

Pastor Maldonado je preteklo nedeljo dokazal, da je zmagovalec, pa tudi pravi junak. Po zmagi na dirki formule ena je namreč zagorelo v garaži moštva Williams. Mehaniki in obiskovalci so v paniki bežali iz prostora. Tudi Maldonado se je zbal za svoje življenje, a v strahu ni pozabil na svojega bratranca Manuela, ki zaradi zlomljenega stopala ne more hoditi. Dirkač je 12-letnika dvignil in nesel iz goreče stavbe. "Ne morem se veseliti, ker je nekaj naših fantov pristalo v bolnišnici," je po dogodku izjavil simpatični Venezuelec. Sedmim nesrečnežem v bolnišnici se je pozneje posvetilo njegovo dekle Gabriella, ki jih je, da bi jih vsaj malce razveselilo, obiskalo z zmagovalnim pokalom.

Skupaj je bilo poškodovanih 31 mehanikov, eden od njih huje. Nastala je tudi ogromna gmotna škoda. Zgorela je skoraj vsa oprema, med drugim tudi dirkalnik Bruna Senne. Kako je prišlo do požara, še ugotavljajo, šušlja pa se, da je nekdo v bližini rezervoarjev za gorivo odvrgel cigareto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.