Magazin > VIP
16 ogledov

Mali princ že prejema darila iz vsega sveta

darilo princ rojstvo Kate Middleton
1/7
Reuters
Čeprav je star komaj tri dni, je otrok Kate Middleton in princa Williama iz vsega sveta prejel že malo morje daril. A novopečena starša se vseh naslednjih otepata.

Mali princ je iz Izraela dobil modro opravo, na kateri piše "Iz Izraela z ljubeznijo", iz Avstralije je prispela otroška knjižica Ten Little Fingers, Ten Little Toes, poljski umetnik Dariusz Bergier pa je zanj izdelal unikatno zibko. Posebno posteljico smo poslali tudi Slovenci, gre za zibelko kiara love, ki je nastala po zamisli inovatorke Erike Drobnič.

Avstralci so mu sicer podarili še nekaj - krokodila, ki se je izvalil na dan, ko sta William in Kate oznanila, da pričakujeta otroka. Krokodila, ki so mu nadeli ime George, bo mogoče videti v akvariju Crocosaurus Cove v Darwinu. Vlada Severnega teritorija je krokodilu Georgeu odprla profil na Facebooku, kjer bo princ lahko spremljal njegov razvoj. Ko bo krokodil dopolnil 18 let, se bo George lahko odločil, ali ga želi odpeljati v Veliko Britanijo, piše STA.

Upokojeni britanski vojaki pa so mu podarili majhnega plišastega medvedka v značilni rdeči uniformi, na kapici pa mu piše "njegova visokost".

Zanimivo in drago darilo pa je dobil od oblikovalca Thea Fennella, ki želi Kate podariti 10 tisoč funtov (približno 11.500 evrov) vredno ogrlico z obeskom, ki je namenjen shranjevanju otroške kreme. Ogrlica je narejena iz belega 18-karatnega zlata, nanjo pa bo Fennell vgraviral še prinčeve inicialke G. A. L. (George Alexander Louis).

Raje kot darila bi donacije

Darila torej kar dežujejo, a William in Kate bi raje videla, da ljudje namesto tega bolnišnici St. Mary's, v kateri je bil njun princ rojen, namenijo denarne donacije. Novopečena starša sta za nosilko donacij navedla zdravstveno dobrodelno organizacijo, preko katere želita, da ljudje donirajo bolnišnici.

Parček je enako storil že pred dvema letoma, ko sta prejemala poročna darila. Vse, ki so ju želeli obdariti, sta prosila, naj donirajo 26 različnim organizacijam za pomoč bolnim in revnim otrokom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.