Magazin > VIP
68 ogledov

"Malijeva sama sebe pomočila v drek"

sabina_mali_despot_180608 Žurnal24 main
Lani izdana knjiga Prekletstvo v zlati kletki še vedno buri javnost, predvsem pa v zgodbi Urške Čepin omenjene junake.

Tako je Playboyevo zajčico Sabino Mali razjezil odlomek, ki opisuje lezbični prizor, v katerega je bilo vpleteno temnolaso dekle, ki se je že sleklo za priljubljeno moško revijo. Sabina Mali se je v opisanem delu prepoznala in tožila avtorico knjige Nano Zeneli. "Ne vem, kako se je našla v opisu, zakaj bi bila ravno ona tista črnolaska. Očitno ima slabo vest. S tem bi jaz rekla, da je priznala in sama sebe v drek pomočila,“ je o vsem skupaj za zurnal24.si povedala Urška Čepin, ki s Sabino nima več stikov.

"Ne vem, jaz sem pisala tako, kot mi je Urša rekla. Nisem niti razmišljala o tem, a po eni strani mislim, da ja. Saj je tudi na koncu knjige tako navedeno," je na vprašanje, ali se Sabina res lahko prepozna v zloglasnem odlomku, odgovorila Nana.

Sabina je tožbo izgubila. "... sklenilo pritožbo poblaščenke zasebne tožilke, da se zavrne kot neutemeljeno," nam je del pisma sodišča prebrala avtorica knjige Nana Zeneli, ki je dodala, da so jo vsi tožili. Na koncu se izkaže, da so ti vsi Urška Čepin in Sabina Mali.

Sabina bo, kot poraženka na sodišču, morala plačati vse sodne stroške in stroške Naninega odvetnika Francija Matoza. "Matoz je eden izmed najdražjih. Jaz ne vem, kakšen račun ji bo izstavil," je o višini plačila dejala Nana Zeneli.

Sabine Mali za komentar nismo uspeli priklicati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.