Magazin > VIP
14 ogledov

"Malo ekstazija ne škodi nikomur"

Lady Gaga Žurnal24 main
Lady Gaga je v intervjuju za neko britansko revijo spregovorila o svoji temni preteklosti, ko se je še predajala drogam. Priznala je, da je bila odvisna od kokaina in ekstazija, ki pa po njenem mnenju ne škodi.

Glavna tema intervjuja je bila vse večja izčrpanost popularne pevke, ki je na odru že dvakrat skoraj omedlela. Lady Gaga je novinarju britanske revije razložila, da so za to krivi številni nastopi in prenatrpan urnik, in ne prehranjevalne motnje, na katere namigujejo mnogi.

 

"S prehranjevalnimi navadami nimam nikakršnih težav. Včasih vzamem kakšen ekstazi, da me drži pokonci, a malo ekstazija ni še nikomur škodilo. Sicer pa se ne drogiram več, kokain je preteklost. Tudi kadim ne, cigareto si prižgem le ob kozarcu viskija, da si razbremenim um."

 

Drugačna zvezdnica

Ob tem je 24-letna pevka še dodala, da zelo skrbi za svoje zdravje. "Jemljem veliko tablet, ki mi jih je predpisal zdravnik. Težko namreč nadziram svoje misli in velikokrat sem na smrt izmučena," je razložila in dodala, da je za to krivo zvezdniško življenje, ki ga v resnici ne mara.

 

"Hollywood ni več to, kar je bil. In resnično si ne želim biti še ena izmed zvezdnic, ki komaj čakajo, da nase navlečejo svečane toalete."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.