Magazin > VIP
98 ogledov

Mama je vedela za njen prvi seks

Hayden Christensen Rachel Bilson FameFlynet
Igralka Rachel Bilson je razkrila, da je njena mama lahko razbrala, kdaj je izgubila nedolžnost.

Lepa zvezdnica Rachel Bilson se lahko pohvali z zelo odprto mamo, saj je po poklicu seks terapevtka. Janice zato nima nobenih zadržkov med pogovori o intimnih stvareh, poleg tega pa ima še odlično intuicijo, zato je hitro ugotovila, kdaj je njena slavna hčerka izgubila nedolžnost. "Ker je odlična svetovalka za razmerja, ima včasih res neumesne komentarje in takrat mi je vedno nerodno," je povedala 31-letna igralka in razložila: "Ko sem izgubila nedolžnost, je kar vedela. Sploh me ni spraševala, samo začela mi je razlagati stvari. Ker je zelo odprta, mi je bilo precej lažje, saj sama o tem nisem hotela govoriti."

Seveda pa se Rachel zaveda, da ima to tudi svoje prednosti, saj jo je veliko naučila o razmerjih. Kljub temu, da sta se njena starša ločila, ko je bila stara le devet let, je sama še vedno zelo romantična duša. "Nikoli nisem izgubila upanja, še vedno se veselim lepi stvari v razmerju. Sama sem v zvezi že šest let in sem zelo srečna," je zaključila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.