Magazin > VIP
55 ogledov

Mama Kris fizično zlorabljala Kim

Kris Jenner FameFlynet
Kris Jenner naj bi se fizično spravljala na hčerko Kim Kardashian, ko je bila ta stara komaj osem let.

V javnost je prišel del vsebine dnevnika, ki ga je redno pisal Kimin pokojni oče, Robert Kardashian. Ta je na svojih straneh med drugim razkril, da je bila njegova žena Kris nasilna do njune hčerke. "Kris jo je brcala in pretepala ter ji govorila, da jo bo ubila!" je Robert zapisal 24. avgusta 1989 in nadaljeval: "Kim je bila histerična. Kris je nato pograbila telefon in ji rekla: 'Če ne prideš sem, si mrtva'." V naslednjem zapisu, zabeleženem 15. decembra istega leta, je Robert izrazil jezo nad Kris in njeno afero s 24-letnim tenisačem. V dnevniku jo obtožuje, da je velikokrat zapustila otroke, da je lahko šla seksat s svojim mladim ljubimcem. "Pustila ni niti telefonske številke, v primeru, če bi se kaj zgodilo. Sploh ji ni bilo mar! Kar pustila je otroke, da se je lahko gonila celo noč!" je zapisal besen Robert.

Kris ga je razjezila tudi nekaj mesecev pozneje, na božični dan, ko naj bi se tako napila, da ni mogla preživljati časa z družino. "Bil sem sam doma s štirimi otroki." Robert, ki je leta 2003 umrl zaradi raka, je v svojem dnevniku zapisal še malo morje takšnih zgodbic, med drugim tudi to, da je Kris nekega dne pozabila pobrati otroke v šoli, ker je bila preveč zaposlena z ljubimcem.

Kris obtožbe zanika

Del Robertovega dnevnika so pred kratkim objavili v ameriški reviji In Touch, kar je močno razburilo javnost, predvsem pa mamo Kardashian. "Ni nam znano, da bi ta dnevnik sploh obstajal, zato so te obtožbe absurdne in neresnične," je za RadarOnline.com v imenu klana povedala njihova tiskovna predstavnica.

Kris in Robert sta se ločila leta 1991, po dvanajstih letih zakona. Kris se je še istega leta poročila z znanim atletom Bruceom Jennerjem, s katerim sta skupaj še danes, Robert pa se je poročil z Ellen Kardashian. Prav ona je medijem izročila Robertov dnevnik in ob tem dejala: "To so moje zasebne stvari, ki mi jih je Robert zapustil pred smrtjo." Dodala je, da je Robert dnevnik pisal eno leto, od 1989 do 1990.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.