Magazin > VIP
65 ogledov

"Mama mi daje pravi pogled na svet"

maria šarapova Facebook
Čeprav mama teniške zvezdnice Marije Šarapove, Jelena, ostaja bolj v ozadju medijskega cirkusa, je po Marijinih besedah še vedno tista, ki ji daje pravo perspektivo in pogled na stvari.

To, da je mama še vedno pomemben del njenega življenja, je lepotica pred kratkim zapisala na svojem profilu na Facebooku.
 
Čeprav se Jelena hčerkinih tekem ne udeležuje več, še vedno igra pomembno vlogo v njenem življenju. "Moja mama je zelo tiha in inteligentna ženska, ki v svojo okolico vedno prinese veliko pozitivne energije. Ta tudi name deluje zelo blagodejno. Je oseba, ki je zelo zadovoljna z življenjem in je vesela zame," svojo mamo opiše tenisačica, ki bo čez slab mesec dopolnila 27 let. "Sicer pa je po vizualni podobi zelo podobna igralki Umi Thurman. Vsi takoj vidijo podobnost, in to me vedno zabava."

Mama odpisuje Marijinim oboževalcem

Marijina mama je vedno skrbela za hčerkino izobrazbo, jo peljala na razstave in v muzeje. Marija, ki je zdaj tudi poslovna ženska, saj je lansirala svojo linijo bombonov Sugarpova, mamo opisuje kot čudovito žensko, ki po njenih besedah skrbi za vse zadeve doma, prav tako pa je Jelena tista, ki odgovarja na pošto Marijinih oboževalcev, saj je Marija v prvi vrsti teniška superzvezdnica.

Ko je bila Marija še deklica, je zaradi tenisa odpotovala v Združene države Amerike in mame takrat ni videla kar dve leti. Danes se teh časov, kot pravi, ne spominja najbolje, saj je bila preveč vznemirjena ob prihodu v novo državo in okolje. "Zelo malo sva tudi govorili po telefonu, saj takrat še ni bilo tako dobrih povezav, a spominjam se, da sem ji ves čas pisala pisma. Še danes pa se spomnim, kako je bilo, ko sva se videli po dveh letih, bila je osupla, kako sem se spremenila, koliko sem zrasla."

Komentarjev 1
  • dragec 08:23 25.marec 2014.

    MAMA JE DOBRA, BOLJŠA OD HČERKE