Magazin > VIP
12086 ogledov

Mama pevke Maje Založnik po hčerini odločitvi užaljena

maja založnik
1/2
Osebni arhiv
Ni upoštevala mamine želje.

maja založnik, kaly kolonič | Avtor:
Pevka Maja Založnik je nase opozorila že večkrat, tudi v tujini. Pred leti se ji je med 10.000 prijavljenimi pevci  iz Nemčije, Avstrije in Švice kot prvi in edini Slovenki uspelo prebiti med 135 najboljših kandidatov v svetovno znani šov pevskih talentov, The Voice of Germany. 

Pri nas pa je Maja gledalce pred kratkim kot nuna popolnoma očarala v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Za glasbenico je bilo leto 2020 prelomno, saj je postala mamica hčerkici Arwen, prav tako pa je naredila spremembe na glasbenem področju. Prekinila je svoje sodelovanje s srbsko skupino Moonshine in začela sodelovati s popolnoma novo ekipo. Njene odnose z javnostmi je prevzela znana slovenska piarovka, Kaly Kolonič, ki skrbi za največja imena doma in na Balkanu (Čuki, Nuša Derenda, Chorchyp, Rade Šerbedžija, Zdravko Čolić, Davor Radolfi in drugi). Maja in Kaly pa sta sodelovanje  poglobili tudi z novo skladbo, za katero je Kaly napisala besedilo. Pesem govori o prepovedani, a hkrati brezpogojni ljubezni, ki premaga vse ovire in najde pot do zmage.

Obsedena s tetovažami

A Maja ni zaljubljena le v glasbo, temveč tudi v tetovaže in pin-up stil. Njeno telo krasi kar 30 tetovaž. "Ena od večjih je pevka z mikrofonom, pod katero piše 'wonder voice', čudežni glas, kot ga seveda imam jaz! Ker obožujem pin-up stil, sem se odločila, da bodo na meni v večini pin-up dekleta. Vsaka uprizarja del mene iz mojega življenja - imam pevko, to sem jaz, pilotko, ker sem pilot svojega življenja, mornarko, ker sem prepevala na ladji, ciganko, ker imam korenine na jugu, dekle, ki sanja in sledi svojim sanjam. Zadnji tatu, ki sem si ga naredila, je rockabilly fant. Takrat sem se bila samska in sem rekla, to bo moj bodoči mož. Čez nekaj let sem spoznala svojega Marka ...“

Maja je že v najstniških letih odkrila strast do telesnih poslikav. "Na MTV sem videla dekle, ki je imela na roki dve zvezdi, ki sta mi takoj padli v oko. Mami je rekla, da se lahko tetoviram, ko bom živela na svojem. A želja je bila tako močna, da sem to preslišala in se tetovirala brez njenega vedenja. Z najboljšo prijateljico sva se odpeljali v Kamnik, kjer mi je tetovator narisal 3 zvezdice pod levo roko. Zakaj pod roko? Delala sem v turistični agenciji in sem imela stik s strankami, a tetovaže nihče ni opazil, ko pa sem pela na odru in z vzdignjenimi rokami ploskala in spodbujala ljudi, pa se je tatu lepo videl. Mami ni bila najbolj vesela. Bila je celo užaljena, a že naslednji dan mi je rekla, da je ponosna name, saj se je moje telo in lahko počnem z njim, kar želim.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.