Magazin > VIP
109 ogledov

Mama zrežirala Kimin domači pornič

Kim Kardashian, Kris Jenner FameFlynet
Bivši mož Kim Kardashian, Kris Humphries, je razkril, da je bila Kimina mama tista, ki je zrežirala njen domači pornofilm, ki ga je posnela z nekdanjim fantom Ray J-em.

Kris naj bi svoji novi punci Myli Sinanaj v SMS-sporočilih razkril, da je slavni seks posnetek Kim Kardashian in njenega nekdanjega fanta Ray J-ja zrežirala kar Kimina mama Kris. Še več, Kris je menila, da prvi posnetek ni dovolj dober, zato ju je prisilila, da posnameta novega, poroča ameriški spletni portal TMZ.

Viri blizu Kardashianovih pa Krisove besede seveda zanikajo in dodajajo, da si je vse skupaj izmislil. Kim je namreč že na začetku njune zveze dejala, da nikoli več noče govoriti o posnetku, saj ne želi, da jo ljudje vidijo drugače. Zato Krisu ni izdala ničesar v zvezi s tem, kar pomeni, da je nemogoče, da bi karkoli vedel o tem. "To, kar govori Kris, je naravnost odvratno in nagnusno. Verjetno je bila to njegova fantazija, ki se ni uresničila!" se je besno odzvala Kimina sestra Khloe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.