Magazin > VIP
758 ogledov

Mami lagala in jo spravila v jok

Nika Kljun Boštjan Tacol
Nika Kljun je svojo mamo za 50. rojstni dan spravila v jok ...

Plesalka Nika Kljun in mama Janja Pušelj | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Nika Kljun je morala svoji mami Janji Pušl lagati kar nekaj mesecev, če je želela, da bi presenečenje za njen 50. rojstni dan resnično uspelo. Nika namreč živi v Ameriki, kjer ima uspešno plesno kariero, mamo pa je pretentala, da ji zaradi obveznosti žal ne bo uspelo praznovati z njo: "To smo načrtovali več mesecev in res mi je bilo težko lagati, saj sva z mami zelo povezani in vem, da jo je to zagotovo prizadelo. A to sem morala narediti, da je bila potem srečnejša. Presenetila sem jo tako, da sva z očetom v njeni obleki, v kateri je tekmovala pred 30 leti, zaplesala valček. Na sebi sem imela masko, zato me ni takoj prepoznala. Ko mi jo je oče snel, jo je čisto sesulo. A to ni bilo edino presenečenje. Z Matevžem Česnom sva ji zaplesala tudi njeno najljubšo točko z naslovom Poroka, od zadaj pa jo je z rožico presenetil še Camillo Lauricella, koreograf in plesalec ter moj najboljši prijatelj iz Nemčije. To je bila res pika na i," je o popolnem rojstnodnevnem presenečenju povedala Nika.

Plesalka, ki je novo leto preplesala na Bahamih, sicer pa je vsak konec tedna učila na drugi celini, je trenutno v Sloveniji, kjer je v torek slavila tudi sama. 

Komentarjev 3
  • MK 15:13 16.januar 2014.

    kok bi vas šele "sesulo" če bi starejšo gospo kap od šokabi mel hkrati še pogreb, pa ne bi rabla še ene letalske karte kuptfak omejen folk!

  • Denzo 11:15 16.januar 2014.

    tipično za človeka, ki 24/7 preživi za kompom in buta take komentarje. tipično za take je tudi da nimajo najboljših prijateljev... oz. jih sploh nimajo.

  • speris 11:09 16.januar 2014.

    "moj najboljsi prijatelj iz nemcije.." pa kaj mas 14 let.. lol